Ψηφιακή Υπογραφή

Ψηφιακή Υπογραφή

Από τη Δευτέρα 7/9 είναι διαθέσιμες ξανά οι Υπηρεσίες Έκδοσης Ψηφιακών Υπογραφών του ΠΑΔΑ για τα μέλη του Πανεπιστημίου μας (δεν αφορά φοιτητές).

Λόγω των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση της πανδημίας η διαδικασία έκδοσης και παραλαβής της ψηφιακής υπογραφής ΠΑ.Δ.Α. έχει ως ακολούθως:

  • Η διαδικασία πραγματοποιείται τηλεφωνικά κατόπιν δέσμευσης μίας διαθέσιμης χρονοθυρίδας μέσω της διεύθυνσης http://digisign-app.uniwa.gr από τις Υπηρεσίες Έκδοσης Ψηφιακών Υπογραφών στις Πανεπιστημιουπόλεις Άλσους Αιγάλεω και Αρχαίου Ελαιώνα. 
  • Η διαδικασία έκδοσης της Ψηφιακής Υπογραφής γίνεται εξ αποστάσεως, από τον προσωπικό υπολογιστή του αιτούντα, με τη χρήση της εφαρμογής απομακρυσμένης διαχείρισης Anydesk
  • Ο αιτών θα πρέπει να έχει αποστείλει από την προηγούμενη ημέρα του τηλεφωνικού του ραντεβού ευκρινή φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου εν ισχύ στο email digisign@uniwa.gr.
  • Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο αιτών μπορεί να παραλάβει το token με την ψηφιακή του υπογραφή από το Γραφείο Υπηρεσίας Ψηφιακής Υπογραφής που έκλεισε το ραντεβού του με την επίδειξη του ιδίου εγγράφου πιστοποίησης που έχει αποστείλει ηλεκτρονικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της υπηρεσίας.
  • Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του token και από την Πανεπιστημιούπολη Αθηνών κατόπιν συνεννόησης.
  • Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης εξ αποστάσεως του Η/Υ για την σωστή υπογραφή εγγράφων.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τις Ψηφιακές Υπογραφές ΠΑΔΑ καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με τις Υπηρεσίες Έκδοσης Ψηφιακής Υπογραφής μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.uniwa.gr/psifiaki-ypografi/

 

Για την Ομάδα Υποστήριξης Ψηφιακής Υπογραφής 

Με εκτίμηση,

Νάσος Στεργιόπουλος

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα

Διεύθυνση Πληροφορικής, Δικτύου και Μηχ/σης

Υπηρεσία Ψηφιακής Υπογραφής

Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12241 Αθήνα

Τηλ.: 2105381800