Βράβευση των καλύτερων φοιτητών του Τμήματος από την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Α.Ε.

Βράβευση των καλύτερων φοιτητών του Τμήματος από την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Α.Ε.

Σε μια όμορφη εκδήλωση βραβεύτηκαν στις 13 Φεβρουαρίου 2020 οι καλύτεροι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής  για τα έτη 2018 και 2019 από την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου παρουσιάστηκε όλη η δράση της εταιρείας κατά το 2019, βραβεύτηκαν συγκεκριμένα οι αριστεύσαντες Βασίλειος Γκότσης και Δημητρίος Πουλάκης, ως κατακτώντας την υψηλότερη βαθμολογία αποφοίτησης για τα έτη 2018 και 2019 αντίστοιχα. Τους αποφοίτους βράβευσαν ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Ιωάννης Καλδέλλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Καλατζής.

Η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες πώλησης και εγκατάστασης ιατρικών μηχανημάτων στην Ελλάδα με ευρύτατο φάσμα εμπορικών δραστηριοτήτων καθώς και εκπαιδευτικών, ερευνητικών και κοινωνικών δράσεων. Η εταιρεία διατηρεί για δεκαετίες εξαίρετη συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και εργασιακής απασχόλησης των αποφοίτων μας –με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στην εταιρεία να εργάζονται πάνω από 40 απόφοιτοι του Τμήματός μας, με τον παλαιότερο να μετράει σχεδόν 30 έτη αδιάλειπτης εργασίας στην εταιρεία και το νεότερο να έχει προσληφθεί μόλις πέρισυ.

Το Τμήμα μας ευχαριστεί την εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ για την άριστη συνεργασία και της εύχεται δυναμική συνέχεια για το μέλλον.